Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγγελου

Αγγέλου: «Ο Παρκς έχει κλείσει στη Νίζνι 20 μέρες κι όμως ρίσκαρε για μας»

Ο προπονητής της Λάρισας, Βαγγέλης Αγγέλου αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ και έμπλεξε το εγκώμιο του Παρκς.   «Μετά από ένα τόσο δυνατό παιχνίδι πρέπει να πω τα εξής. Δεν συνηθίζω να κάνω ανάλυση, αλλά επιτρέψτε μου. Να ευχηθώ τα καλύτερα στον Παρκς που έχει συμφωνήσει εδώ και 20 μέρες με τη Νίζνι, ρισκάροντας το συμβόλαιο του. Έπαιξε με αυτοθυσία τα τρία αυτά παιχνίδια. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Δεύτερο θέλω να πω στον κόσμο, γιατί η σχέση της ομάδας με τον κόσμο ήταν μία από τις επιθυμίες του κ. Ριζούλη. Να κερδίσει η ομάδα το στοίχημα με τον κόσμο και να είναι όλοι γήπεδο”, δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Αγγέλου, για να συμπληρώσει:

“Τρίτο ευχαριστώ στους παίκτες γιατί πραγματικά συνέβη κάτι εξαιρετικό σήμερα. Ήταν σε ρόλο μη βασικού ο Ρας. Ο Παπαντωνίου έβγαλε ψυχή και το πλήρωσε κάποια στιγμή. Για εμένα αυτό είναι το κέρδος. Μέχρι τώρα τρεις βασικοί παίκτες ήταν ουσιαστικά εκτός παιχνιδιού όταν έκαιγε η μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κουρασμένος και προσπαθήσαμε στο τέλος να τους χτυπήσουμε στην κούραση. Δουλεύαμε τρία δεκάλεπτα να μαζέψουμε ενέργεια. Είναι καλή ομάδα, καλοί παίκτες. Η φρεσκάδα μας έδωσε τη νίκη».