Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Καστρίτης

Καστρίτης: «Να βρούμε τον εαυτό μας»

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στο πρόβλημα της πνευματικής ανετοιμότητας των παικτών του, εκτιμώντας ότι εκεί βρίσκεται η ρίζα του κακού για τον Ηρακλή. «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του. Κάποια στιγμή και ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο φάνηκε ότι το ήθελαν περισσότερο και το διεκδίκησαν πιο σωστά σε σχέση μ' έμας. 

Πήραν μια διαφορά και παρά τη δική μας προσπάθεια, τη διατήρησαν μέχρι τέλους. Για μας, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κρατάμε χαμηλά τον αντίπαλο μέσα από την άμυνά μας, καθώς το κάναμε και με το Περιστέρι, αλλά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι χάνουμε τον αγώνα από την επίθεση. Δεύτερον, όπως και με το Περιστέρι κάναμε κάκιστο τρίτο δεκάλεπτο», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή. 

Στη συνέχεια τόνισε ότι:  «Πραγματικά, για την ποιότητα μας και του τρόπου που δουλεύουμε, αρχίζω να ανησυχώ για την ετοιμότητά μας στο πνευματικό κομμάτι. Και σήμερα δεν διαβάσαμε σωστά τις επιλογές μας στο επιθετικό κομμάτι, δεν διαβάσαμε σωστά και πήγαμε κατά μέτωπο ενώ είχαμε επιλογές. Έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή στην κυκλοφορία της μπάλας, επειδή όμως είμαστε στον δεύτερο γύρο, θα πρέπει όλοι να επανέλθουν στα στάνταρ τους και στις δύο πλευρές του γηπέδου, για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε».