Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγγελόπουλος: «Στόχος μου να πάρουμε άμεσα έναν παικταρά στη θέση του Σαντ-Ρος»

Αγγελόπουλος: «Στόχος μου να πάρουμε άμεσα έναν παικταρά στη θέση του Σαντ-Ρος»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως θα κάνει τα πάντα για να βγει κερδισμένη η ΑΕΚ μέσα από την πώληση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, προσπαθώντας να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματα που πήρε από την πώληση του Κουβανού στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά όσα είπε σε αθλητική εφημερίδα:

«Εδώ και έναν μήνα μας ταλαιπωρούσαν και τους ταλαιπωρούσαμε. Θέλαμε να κρατήσουμε τον Σαντ Ρος. Του προσφέραμε 100.000 ευρώ περισσότερα για φέτος, στο ήδη τρέχον συμβόλαιο και επιπλέον 150.000 ευρώ στο συμβόλαιο της επόμενης σεζόν. Του δίναμε δηλαδή 250.000 ευρώ περισσότερα από τα συμφωνηθέντα. Το παιδί όμως μας είπε «μη μου στερήσετε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία.

Σταθμίσαμε τα πράγματα, Είπαμε ότι δεν ήταν δυνατόν να κρατήσουμε έναν παίκτη το μυαλό του οποίου βρίσκεται ήδη στη Μόσχα. Επιπλέον το καλοκαίρι θα τον χάναμε και θα παίρναμε μόλις 80.000 ευρώ από το μπάι άουτ. Τώρα όμως ικανοποιήθηκαν και αυτός και η ομάδα μας, που εισπράττει 500.000 ευρώ. Από την πρώτη στιγμή τους ξεκαθάρισα ότι ο Σαντ-Ρος πωλείται μόνο αν δώσουν 500.000 ευρώ συν όλα τα έξοδα δικά τους. Ούτε ευρώ παρακάτω. Δεν έκανα καμία διαπραγμάτευση. Έβαλα μια τιμή και τέλος. Εκείνοι έκαναν μια – δυο διαφορετικές προτάσεις, είπα ότι δεν συζητάω τίποτα άλλο, το εκτίμησαν και έκλεισε η συμφωνία.

Το στοίχημα είναι η ΑΕΚ να κάνει πλέον την σωστή επιλογή στον αντικαταστάτη του Σαντ-Ρος, ώστε να βγούμε ωφελημένοι μέσα από αυτό. Να γίνουμε καλύτερη ομάδα. Γνωρίζουμε ότι αυτή την περίοδο η αγορά δεν έχει μεγάλες ευκαιρίες. Είναι πολύ πιθανό να πληρώσουμε και εμείς μπάι άουτ για να πάρουμε παίκτη, αν δεν βρούμε κάποιον ελεύθερο που να ανταποκρίνεται στα θέλω μας. Σκοπός μου είναι να πάρουμε άμεσα έναν παικταρά στη θέση του Σαντ-Ρος. Όταν κάνεις deal με την πρωταθλήτρια Ευρώπης μπαίνεις σε άλλο επίπεδο ως ομάδα. Και είναι η πρώτη φορά που η μπασκετική ΑΕΚ πουλάει σωστά»